to top
  • Srećni praznici
  • O nama
  • Nagradne igre
  • Sertifikati
  • Priznanja
  • Zahvalnice
  • Seminari

Srećni praznici

Srećne Božićne i novogodišnje praznike želi Vam vaš Bodaxco.

Hljeba i igara...


O nama

Preduzeće BODAXCO d.o.o. Bijeljina postoji već 20 godina i ima 40 zaposlenih radnika.Ponosni smo na svoju široku paletu od preko 150 proizvoda. Imamo 4 svoja prodajna objekta u Bijeljini.

BODAXCO adrese:
- Neznanih junaka 38
- Živojina Mišića 9a
- Srpske vojske (kod bolnice)
- Meše Selimovića 5

Preduzeće BODAXCO posluje po evropskim ISO 9001 I HACCAP standardima.
Sa ponosom ističemo da smo dobitnici najvećeg opštinskog priznanja Knez Ivo od Semberije.
Dođite i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda,ljubaznost osoblja i profesionalan pristup u poslovanju.Novi objekat

Posjetite nas u sada prosirenom novom objektu u ulici Neznanih junaka 38.

Bodaxco nagradjuje radnikeNagradne igre

Preduzeće Bodaxco od 2002.godine, tradicionalno pred Božić nagrađuje svoje vijerne kupce zlatnikom. Naime, svake godine preduzeće Bodaxco u jednoj vekni hljeba daruje zlatnik vrijedan 500,00KM

Velika nagradna igra

O detaljima nagradne igre pogledajte ispod

Sertifikati

Direktor preduzeća je od aprila 2008. godine sertifikovan HACCP sistem administrator. Preduzeće od 26.09.2012. godine, posluje po evropskim i ISO i HACCP standardima, a od 27. 06. 2016. godine, posjedujemo i ISO 9001:2015.Priznanja

Preduzeće Bodaxco je prije par godina za svoj uspješan rad dobilo jedno od najvećih priznanja grada Bijeljine tj srebrnu medalju Knez Ivo od Semberije a nedavno je direktor preduzeća zbog njegovih zasluga, a naravno i rezultata koji krase preduzeće Bodaxco, nagrađen kao jedan od najuspješnijih menadžera.

"Bodaxco" je dobitnik prestižnog priznanja "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ"

>

Bodaxco je ovim priznanjem po Evropskim kriterijumima uvrsten medju najuspjesnije nagradom Bonitet Izvrsnosti.

Zahvalnice

Svih ovih sedamnaest godina uspješnog rada i postojanja, preduzeće Bodaxco je bilo uključeno u mnoge dobrotvorno - humanitarne akcije. Naime, Bodaxco je dugogodišnji i jedan od najvećih donatora društva dobrovoljnih davaoca krvi, a već dvije godine svako jutro poklanja dvije korpe hljeba kuhinji za siromašne pri manastiru u Bijeljini.

Takođe, preduzeće Bodaxco je priskočilo u pomoć kada je bilo najkritičnije tj. od 02.12.-06.12.2010., preduzeće je poklonilo za vrijeme velikih poplava kriznom štabu 1450 vekni hljeba i 1.000,00KM. Na ove i na bezbroj drugih plaketa, pohvala, dioloma, zahvalnica, smo izuzetno ponosni.

Seminari

Predstavnici preduzeća su mnogo puta do sada bili učesnici višednevnih teoretsko-praktičnih edukativnih seminara širom Evrope, kao najznačajnije ističemo seminare kod evropskih giganata kao što su Backaldrin - Austrija i Ireks - Njemačka.